rosacea behandelen

Rosacea laten behandelen

Bij Medisch Lasercentrum Haarlem

Rosacea kan heel vervelend zijn. Een Ellipse behandeling kan helpen om de symptomen te verminderen.

Bij Medisch Lasercentrum Haarlem zijn we gespecialiseerd in het behandelen van rosacea. Deze chronische huidaandoening veroorzaakt vervelende rode vlekken in het gezicht. Dit wordt veroorzaakt door een uitzetting van de bloedvaatjes. Deze kunnen overprikkelt geraakt zijn door een toegenomen bloedstroom of invloeden van buitenaf.

Rosacea komt vaak voor in het gezicht. Met name op de wangen en rondom de neus. Bij Medisch Lasercentrum Haarlem kunt u rosacea effectief laten behandelen door middel van Ellipse technologie. Deze lasertechnologie vernietigd het eiwit dat zich aan de wand van de bloedvaatjes bevindt. Deze veilige rosacea laserbehandeling zorgt ervoor dat deze bloedvaatjes hun normale vorm weer kunnen aannemen.

Het aantal behandelingen voor een effectief resultaat is afhankelijk van de ernst en de locatie van de aandoening. Als u rosacea wilt laten behandelen kunt u vaak na 4 behandelingen al een duidelijke verbetering van de huid waarnemen.

Neem snel contact op voor een gratis consult

contact opnemen

Ellipse rosacea behandeling

bij Medisch Lasercentrum Haarlem

Een Ellipse rosacea behandeling is niet pijnlijk en volkomen veilig. De laserbehandeling kan worden toegepast in het beginstadium van rosacea, maar ook verwijding van de bloedvaatjes in een latere fase kunnen effectief worden behandeld. Daarnaast is deze lasertechnologie voor rosacea geschikt voor ieder huidtype. De Ellipse laser kan specifiek worden afgestemd op de behoeften van uw huid.

Een rosacea behandeling neemt doorgaans 10 tot 20 minuten in beslag. Als voorzorgsmaatregel voor de behandeling is het aan te raden om 4 uur van tevoren niet te roken. Voor en na de behandeling is het ook belangrijk om uw huid niet overmatig bloot te stellen aan zonlicht. Een gebruinde huid absorbeert meer licht en kan de rosacea behandeling minder effectief laten verlopen. 

Ook na het laten behandelen van rosacea dient u zonlicht gedurende 30 dagen te mijden. Dit brengt uw huid tot rust. Gebruik zonbescherming met factor 30 of hoger op de behandelde gebieden als blootstelling niet te voorkomen is.

Als voorzorgsmaatregel voor de behandeling is het aan te raden om 4 uur van tevoren niet te roken. Na de behandeling kan een koud kompres prettig aanvoelen voor uw huid maar is niet noodzakelijk. Als u rosacea wilt laten behandelen staan we graag voor u klaar. Neem vrijblijvend contact op voor een gratis consult.