q-clear compact laser system

Het medisch lasercentrum Haarlem maakt gebruik van de Q-clear Compact Laser System voor tattooverwijdering. Een behandeling met de Q-Clear is minder pijnlijk dan andere behandelopties. De behandeling wordt door iedereen anders ervaren, afhankelijk van zijn/haar pijngrens. De meeste patiënten hebben geen pijnbestrijding nodig. In sommige gevallen, afhankelijk van de aard en locatie van de tatoeage kan uw specialist kiezen voor een plaatselijke verdoving.

Welke voorzorgsmaatregelen moet ik nemen tijdens het proces?

Direct na de behandeling worden er koude of koele kompressen aangebracht om het behandelde gebied te kalmeren. Een antibiotica zalf wordt aanbevolen. Vermijd de eerste dagen scrubben of schurende reinigingsmiddelen. Een niet plakkend/klevend verband kan schuring helpen te voorkomen. Zonnebrand, goedgekeurd door uw specialist, kan ook worden aanbevolen.

Hoeveel behandelingen met de Q-Clear heb ik nodig?

De effectiviteit van de laser hangt af van de leeftijd, locatie, diepte, aantal schimmelnagels en type tatoeage of pigmentvlek, alsook de samenstelling van de pigmentvlek. Kleinere tatoeages en pigmentvlekken hebben minder laserpulsen nodig, terwijl grotere meer pulsen nodig hebben. Voor alle tatoeage verwijderingen zijn meerdere behandelingen nodig voor het verkrijgen van een optimaal resultaat

Zijn Q-Clear behandelingen veilig en zijn er bijwerkingen?

Met de Q-Clear worden tatoeages en pigmentvlekjes nauwkeurig behandeld zonder de huid rondom te beschadigen, waardoor het veiliger is dan niet-laser opties. Na de behandelingen zullen patiënten tijdelijke verkleuring of roodheid van de huid rond het behandelde gebied ervaren. Sommige patiënten kunnen een paar maanden na de behandeling ook tijdelijk lichter of donkerder worden van de huid ervaren. De huid zal geleidelijk de normale pigmentatie kleur terugkrijgen. Het is belangrijk om aanbevelingen van uw behandelend specialist voor een goede nabehandeling op te volgen .

Worden behandelingen met de Q-Clear vergoed bij de verzekering?

De meeste verzekeringsmaatschappijen vergoeden geen cosmetische behandelingen zoals tatoeage verwijdering. Neem contact op met uw verzekeraar voor meer informatie.

Wat zijn de kosten voor een behandeling?

1 t/m 5 cm² € 69,50
5 t/m 10 cm² € 109,50
10 t/m 20 cm² €159,50

folder tatto 3 mooi