injectables

Injectables

De afgelopen 10 jaar is er een uitgebreide ontwikkeling geweest op het gebied van de medisch cosmetische behandelingen met injecties. Er zijn rond de zestig verschillende producten op de markt welke gebruikt kunnen worden voor injectiebehandelingen in het gelaat. Men kan een grote tweedeling aanbrengen in deze groep middelen namelijk de verdeling kunststoffen tegenover de biologisch oplosbare middelen.

Medisch Lasercentrum Haarlem werkt alleen met middelen die weer uit het lichaam verdwijnen. Er is voor deze groep middelen gekozen aangezien daarvan bewezen is dat de veiligheid op de lange termijn is gewaarborgd en er zeer fraaie, natuurlijk fris ogende resultaten mee worden bereikt.

Voor welke medisch cosmetische behandelingen kunt u bij ons terecht:

Met Radiesse of Hyaluronzuur:
– Opvullen rimpels, zoals de nasiolabiale lijnen;
– Verzachten marionetlijnen en afhangende mondhoeken;
– Volumeverbetering jukbeenderen;
– Verbetering contouren kaaklijn;
– Handverjonging;
– Rokerslijnen;
– Lippen.

Met Bocouture:
– Behandeling van kraaienpootjes;
– Behandeling van de frons;
– Behandeling van het voorhoofd;
– Behandeling van overmatig transpireren van de oksel.

Hyaluronzuur

Hyaluronzuur komt van nature in de huid voor. In de ouder wordende huid neemt de hoeveelheid af, waardoor de huid aan volume en elasticiteit verliest. Hierdoor kunnen rimpels ontstaan. Door het aanvullen van het hyaluronzuur middels injectables krijgt de huid haar volume en natuurlijke elasticiteit terug en vervagen de rimpels. Hyaluronzuur werkt tevens volumevergrotend door waterabsorptie. Hyaluronzuur is geschikt voor diepe en oppervlakkige rimpels in de huid en voor het accentueren van de lippen. Het middel wordt met een dun naaldje in de huid gebracht. Er zit verdoving in de gel waardoor u de prikjes bijna niet voelt. Indien nodig kunnen we de huid nog extra verdoven. De behandeling duurt ongeveer een half uur en u kunt meteen na de behandeling de dagelijkse activiteiten hervatten. De huid kan na de behandeling een beetje gezwollen zijn en roodheid vertonen. Dit neemt geleidelijk af en is meestal na een paar uur weer verdwenen. In een enkel geval is er sprake van een blauwe plek. Deze verdwijnt na een paar dagen en is desgewenst eenvoudig te camoufleren. Resultaat is direkt zichtbaar en gemiddeld houden de resultaten 9 mnd tot 1 jr aan, sommigen zelfs 1,5-2 jr

Voorzorg
– Gebruik 24 uur voor de behandeling geen alcohol of bloedverdunners/aspirine.
– Vrouwen die zwanger zijn of die borstvoeding geven behandelen we uit voorzorg niet.

Nazorg
– Na de behandeling kunt u even bijkomen met een drankje en indien nodig met een coolpack om de huid tot rust te laten komen.
– Tevens maken wij na de behandeling met iedereen een afspraak voor nacontrole, waarbij met behulp van tevoren genomen foto’s het resultaat van de behandeling wordt geëvalueerd.