HIFU Lab

ULTRAGELUID MET EEN

INSTANT LIFTING EFFECT

De HiFu Lab behandeling is een niet-invasieve en niet chirurgische, gefocuste en hoog intensieve ultrasoonbehandeling die de huid van het gezicht instant lift zonder de opperhuid te beschadigen, met een verwarmend effect dat gericht is op verjonging van het gezicht en verstrakking van het silhouet.

LIFTING EFFECT

voor gezicht en hals

VERMINDERD RIMPELS

rondom ogen, op de kaaklijn en rondom neus en lippen

GERICHTE VERSTRAKKING

van buik, heupen, dijen, billen en armen

BESTRIJDT CELLULITIS

en plaatselijke vetophoping

HiFu behandeling bij Medisch Lasercentrum Haarlem

HiFu is de nieuwste technologie op het gebied van huidverjonging met een liftend effect. Het regenereert de huid van binnenuit door de toepassing van ultrasoon geluid. Dit ondersteunt het herstellend vermogen van de huid en laat uw natuurlijke schoonheid weer stralen als nooit tevoren. Hiervoor is geen medische ingreep of facelift nodig.

Onze huid verliest zijn natuurlijke veerkracht naarmate we ouder worden. Dit veroorzaakt oneffenheden, rimpels en fijne lijntjes. Ook de huid rondom de gebieden van onze buik, heupen, billen en armen verliest zijn elasticiteit en verslapt. Hierdoor kan zelfs plaatselijke vetophoping optreden zoals cellulitis. Door middel van een HiFu behandeling wordt de collageen aanmaak van de opperhuid bevorderd. Dit regenereert de huid aan de hand van ultrasone energie en dringt door tot in de diepste huidlagen. Het resultaat is een instant lifting effect die de huid van het gezicht en uw silhouette strakker maakt en verjongt. U kunt genieten van het effect van een facelift zonder dat daar een medische ingreep voor nodig is.

Facelift zonder medische ingreep met een HiFu behandeling

Een HiFu behandeling bij Medisch Lasercentrum Haarlem is volkomen veilig. Het kan zowel op het gezicht, hals, decolleté als op specifieke lichaamszones worden toegepast. Tijdens een HiFu behandeling wordt er gebruik gemaakt van gefocuste ultrasone energie. Deze verbetert uw huid zonder de opperhuid te beschadigen. Deze energie pulsen maken een face- of bodylift mogelijk zonder chirurgische ingreep.

Een HiFu behandeling geeft een liftend effect en vermindert rimpels rondom de ogen, lippen of kaaklijn. Deze behandeling kan tevens toegepast worden op lichaamszones zoals de buik, dijen en billen waar het zorgt voor een gerichte verstrakking. Ook plaatselijke vetophopingen en cellulitis zijn effectief te behandelen met HiFu. Neem contact op voor een gratis en vrijblijvend consult bij Medisch Lasercentrum Haarlem.

DE RESULTATEN VAN HIFU LAB

hifu behandeling

RESERVEER EEN GRATIS CHECK-UP

Verzoek om een gratis consult bij Medisch Lasercentrum Haarlem. Vul het formulier in om te worden opgebeld door onze medewerkster en een afspraak te maken voor een gratis consult met een schoonheidsspecialiste.