definitief ontharen

Permanente laserontharing bij Medisch Lasercentrum Haarlem

Medisch Lasercentrum Haarlem is gespecialiseerd in permanente laserontharing. Daarbij maken we gebruik van allernieuwste technologie op het gebied van definitief ontharen. Deze veilige methode verwijderd dikke, medium en fijne haargroei en geeft een blijvend resultaat.

Overmatige haargroei kan een behoorlijke negatieve invloed hebben op uw zelfvertrouwen. Dagelijks ontharen is daarbij vaak noodzakelijk maar kan uw huid behoorlijk beschadigen. Deze chemische producten irriteren uw huid en drogen haar uit. Daarnaast is een beschadigde huid gevoelig voor infecties en ontstekingen.

De permanente laserontharing van Medisch Lasercentrum Haarlem voorkomt dit. Doordat we onze behandelingen uitsluitend uitvoeren met toonaangevende en bewezen technieken, kan een veilige en blijvende ontharing worden gegarandeerd.

Overbeharing hoeft dus geen probleem meer te vormen met de nieuwste permanente laserontharing techniek van Medisch Lasercentrum Haarlem. Deze techniek kan zowel toegepast worden voor overbeharing in het gezicht, armen en benen en de bikinilijn. Deze geavanceerde en definitieve ontharing geeft al na een aantal behandelingen een prachtig resultaat.

Definitief ontharen met permanente laserontharing

De veilige laserontharing van Medisch Lasercentrum Haarlem dringt diep door in de huid. Daar worden de haarzakjes door middel van laser op een veilige manier uitgeschakeld. Haargroei is daardoor niet langer mogelijk. Deze definitieve ontharingsmethode houdt de huid intact en kan met grote precisie worden toegepast. Deze laserbehandeling kan dan ook op het gehele lichaam worden ingezet en is tevens geschikt voor overbeharing bij mannen. Dit voorkomt overmatig scheren waardoor ingegroeide haren of ontstoken haarzakjes geen belemmering meer vormen.

Met deze nieuwe technologie op het gebied van permanente laserontharing kunt u genieten van een gladde en gezond uitziende huid. Irritaties en uitdroging zijn daarmee voorgoed verleden tijd. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of maak direct een afspraak voor permanente laserontharing in Haarlem.