couperose behandelen

Couperose laten behandelen

bij Medisch Lasercentrum Haarlem

Medisch Lasercentrum Haarlem is gespecialiseerd in het uitvoeren van couperose behandelingen. Couperose veroorzaakt rode of zelfs blauwe vaatjes in het gezicht. Deze zijn zichtbaar doordat ze zich aan de oppervlakte van de huid bevinden. Deze huidaandoening wordt vaak veroorzaakt door een overmatige blootstelling aan zonlicht.

Couperose kunt u effectief laten behandelen door middel van Ellipse lasertechnologie. Al na een aantal behandelingen ziet uw huid er rustiger en minder rood uit.

Tijdens een couperose behandeling wordt er gewerkt met laserlicht dat volkomen veilig is voor uw huid en gezondheid. De korte lichtflitsen bereiken de verstoorde vaten in uw gezicht en worden omgezet in warmte. Daardoor wordt het eiwit dat zich aan de wand van de bloedvaten bevindt verwijderd. De bloedvaten kunnen daardoor hun normale vorm weer aannemen en zullen geleidelijk verdwijnen uit de oppervlakte van uw huid. Uw huid kan zich daardoor optimaal herstellen en de rode of blauwe adertjes nemen af.

Laserbehandeling tegen couperose

Couperose laten behandelen met laser is geschikt voor het vervagen en verwijderen van oppervlakkige adertjes in uw gezicht. De laserbehandeling is het meest effectief bij een lichte huidskleur die niet te veel pigment bevat.

Blootstelling aan de zon kleurt de huid bruin waardoor de te behandelen adertjes minder goed zichtbaar zijn tijdens de behandeling. Het is dan ook aan te raden om uw huid zowel voor als na de behandeling niet teveel bloot te stellen aan zonlicht. Het gebruik van zonbescherming met een hoge factor is aan te raden.

Als u couperose wilt laten behandelen bij Medisch Lasercentrum Haarlem kunt u vaak met 1 tot 3 behandelingen al op een duidelijk zichtbaar resultaat rekenen. Uiteraard is dit wel afhankelijk van de ernst van de couperose. Een behandeling neemt 10 tot 20 minuten in beslag en is vrijwel pijnloos.

Een Ellipse laserbehandeling tegen couperose is volkomen veilig. De effectiviteit van deze couperose behandeling is zelfs door diverse klinische studies bewezen. Neem vrijblijvend contact op met Medisch Lasercentrum Haarlem als u uw couperose klachten graag wilt laten behandelen.

couperose ellipse behandeling haarlem