behandelingen

Permanente Laserontharing - Medisch Lasercentrum Haarlem

DEFINITIEF ONTHAREN

Laserontharing is een veilige en unieke methode voor zowel vrouwen als mannen om definitief ongewenste haargroei te verwijderen. Het MLC-Haarlem garandeert na het voltooien van de behandelcyclus dat de haarwortels definitief zijn verwijderd, waardoor geheel zonder risico de kans op haargroei permanent is gestopt.

Candela is wereldwijd toonaagevend producent van laserapparaten voor de cosmetische industrie. De GentleLASE PRO van Candela waarmee het MLC-Haarlem is uitgerust is veruit de belangrijkste permanente haarreductie laser in haar soort.

EEN AFSPRAAK INPLANNEN IK WIL MEER INFORMATIE

KALKNAGELS BEHANDELEN

De enige werkende manier om van uw kalk/schimmel nagels af te komen op handen en voeten is met een laserbehandeling. Dit is een laserbehandeling met minimale risico’s en maximale lange termijn resultaten.

De laser behandelt de schimmelnagels van binnen uit en richt zich op deze manier op de schimmels die zich diep onder het nagelbed bevinden. Eerst wordt het gebied onder het nagelbed verwarmd. Daarna worden de ongewenste micro-organismen onschadelijk gemaakt. Zo krijgt u een superieure behandeling van de schimmelnagel met een lang effectief eindresultaat.

EEN AFSPRAAK INPLANNEN IK WIL MEER INFORMATIE

TATTOO REMOVAL

Het medisch lasercentrum Haarlem maakt gebruik van de Q-clear Compact Laser System voor tattooverwijdering. Een behandeling met de Q-Clear is minder pijnlijk dan andere behandelopties. De behandeling wordt door iedereen anders ervaren, afhankelijk van zijn/haar pijngrens. De meeste patiënten hebben geen pijnbestrijding nodig. 

EEN AFSPRAAK INPLANNEN IK WIL MEER INFORMATIE

PIGMENTVLEKKEN BEHANDELEN

Pigmentvlekken zijn donkere, platte ophopingen van pigmentcellen (= melanocyten) in de huid. Pigmentvlekken kunnen overal op het lichaam voorkomen maar ze ontstaan voornamelijk op lichaamsdelen die blootgesteld zijn aan de zon. Zoals het gelaat, de handen maar ook de onderbenen en armen. Helaas kunnen er ook pigmentvlekken ontstaan tijdens de zwangerschap. Dan wordt het melasma genoemd (zwangerschapsmasker).

EEN AFSPRAAK INPLANNEN IK WIL MEER INFORMATIE

COOLIFTING

De Coolifting pistolen schieten onder hoge druk een krachtige CO2-straal van een zeer lage temperatuur op de gezichtsweefsels. 
 
Die straal wordt gecombineerd met een extreem hoge concentratie aan geatomiseerde actieve stoffen. Het is de snelste en spectaculairste behandeling die er bestaat om de strijd aan te gaan met de gevolgen van het ouder worden.
EEN AFSPRAAK INPLANNEN IK WIL MEER INFORMATIE

ROSACEA BEHANDELEN

Rosacea kan heel vervelend zijn. Uw arts heeft u waarschijnlijk gevraagd om een dagboek bij te houden om erachter te komen wat uw rosacea erger maakt. Een Ellipse behandeling kan helpen om de symptomen te verminderen.
EEN AFSPRAAK INPLANNEN IK WIL MEER INFORMATIE
couperose ellipse behandeling haarlem

COUPEROSE BEHANDELEN

U hoeft niet langer in te zitten over couperose in uw gezicht. Deze dunne vaatjes (teleangiëctastieën genaamd) rond uw neus of op uw wangen zijn kleine bloedvaatjes aan de oppervlakte van uw huid, die vaak ontstaan door overmatige blootstelling aan de zon. Ze komen soms ook voor op een plek die in zijn geheel wat roder is dan de rest van uw huid.

EEN AFSPRAAK INPLANNEN IK WIL MEER INFORMATIE

ZONBESCHADIGDE HUID BEHANDELEN

Onze huid veroudert door blootstelling aan de zon en een afnemende productie van collageen. Met de Ellipse behandelingen voor een zonbeschadigde huid (huidverjonging of photorejuvenation) behoudt u een jongere en frissere uitstraling.

EEN AFSPRAAK INPLANNEN IK WIL MEER INFORMATIE

VASCULAIRE LAESIES BEHANDELEN

Vasculaire laesies zijn het resultaat van talrijke of grote vaten die zich direct onder uw huid vormen. Deze laesies komen in veel maten en vormen voor en kunnen overal op het lichaam voorkomen. Ze kunnen vele vormen aannemen, zoals wijnvlekken, gesprongen haarvaatjes, diffuse roodheid, hemangiomen en kersenangiomen. U hoeft ze niet langer te accepteren als de prijs die u moet betalen voor het ouder worden of voor iets dat u bij de geboorte heeft meegekregen.

EEN AFSPRAAK INPLANNEN IK WIL MEER INFORMATIE