Injectables

Injectables

Injectables

De afgelopen 10 jaar is er een uitgebreide ontwikkeling geweest op het gebied van de medisch cosmetische behandelingen met injecties. Er zijn rond de zestig verschillende producten op de markt welke gebruikt kunnen worden voor injectiebehandelingen in het gelaat. Men kan een grote tweedeling aanbrengen in deze groep middelen namelijk de verdeling kunststoffen tegenover de biologisch oplosbare middelen.

Medisch Lasercentrum Haarlem werkt alleen met middelen die weer uit het lichaam verdwijnen. Er is voor deze groep middelen gekozen aangezien daarvan bewezen is dat de veiligheid op de lange termijn is gewaarborgd en er zeer fraaie, natuurlijk fris ogende resultaten mee worden bereikt.

Hyaluronzuur komt van nature in de huid voor.

In de ouder wordende huid neemt de hoeveelheid af, waardoor de huid aan volume en elasticiteit verliest. Hierdoor kunnen rimpels ontstaan.

Door het aanvullen van het hyaluronzuur middels injectables krijgt de huid haar volume en natuurlijke elasticiteit terug en vervagen de rimpels.

Hyaluronzuur werkt tevens volume vergrotend door waterabsorptie.

Hyaluronzuur is geschikt voor diepe en oppervlakkige rimpels in de huid en voor het accentueren van de lippen. Het middel wordt met een dun naaldje in de huid gebracht.

Er zit verdoving in de gel waardoor u de prikjes bijna niet voelt. Indien nodig kunnen we de huid nog extra verdoven.

De behandeling duurt ongeveer een half uur en u kunt meteen na de behandeling de dagelijkse activiteiten hervatten.

Injectables
Video afspelen over Injectables