feedback en referenties

Wij zouden het zeer op prijs stellen als u hier uw verhaal achterlaat. Deel met andere cliënten van Medisch Lasercentrum Haarlem uw positieve ervaringen. Mocht u verder nog vragen en/of opmerkingen hebben kunt u deze stellen via onze contactgegevens.

31 thoughts on “Feedback en Referenties

 1. Mevr. Wateringen zegt:

  Professionele behandeling
  Heb nu al 3 behandelingen gehad en ben zeer tevreden over het resultaat. De vrouw waardoor ik geholpen werd is zeer vriendelijk en weet duidelijk wat ze doet. Ik moet nog een aantal behandelingen waar ik zeker niet tegenop kijk. Ga zo door met uw praktijk!

  Met vriendelijke groet,

  Marianne Wateringen

 2. Yvonne de Vries zegt:

  Vandaag een volledig pijnloze behandeling gehad. Want ik heb eindelijk het advies van Angela gevolgd om de EMLA creme te gebruiken voor de behandeling.

  Het is mijn 4de behandeling en ik durf me nu al te vertonen zonder stress van eerst harsen! De haren zijn ECHT WEG!

  Ik had dit 10 jaar eerder moeten doen, ook al had ik er geen geld voor!!!!!!!!!

  Succes Yvonne

 3. Eva zegt:

  Al 4 behandelingen van bikini, oksel en nek heb ik bij Medisch Lasercentrum Haarlem ondergaan. Ik vond het best een drempel om mijn bikinilijn te laten laseren maar Angela zorgt ervoor dat het iedere keer een feestje is. ik voel me geen moment bloot en tijdens het praten en lachen lasert ze in rap tempo zeer professioneel het gebied. Emla verdovende creme helpt enorm en kon ik met 1 telefoontje aan mijn huisarts kosteloos verkrijgen. Inmiddels ben ik al bijna ‘glad’ en nu al aan het sparen voor mijn benen. Echt een aanrader! Groet Eva

 4. Karin zegt:

  Ontharen benen
  Ik kwam via internet een mooie aanbieding tegen om definitief te ontharen. Ik heb in het verleden mijn bikini lijn en oksels al eens laten doen bij een ander centrum. Ik was wat sceptisch door de prijs, maar na het eerste telefoongesprek al voor 90% overtuigd. Angela is open en eerlijk, weet goed waar ze het over heeft. Ik heb toen in één keer 6 behandelingen gekocht om mijn benen definitief te ontharen. Toch nog een behoorlijk bedrag, maar een mooie beloning voor mezelf na het stoppen met roken. Dat potje is nu leeg, maar had mezelf geen mooier cadeau kunnen geven. Na vier keer al een verbluffend resultaat, scheren doe l niet meer en voel me zeer veilig bij, en onder de professionele handen van Angela. Echt een aanrader!

 5. melanie zegt:

  oksels ontharen
  angela is een vriendelijke en professionele vrouw die er alles aan doet om je op je gemak te stellen.

  ook het resultaat van haar behandeling is perfect, na de eerste behandeling vielen de haren uit en sindsdien heb ik niet meer hoeven scheren.

  Medisch lasercentrum haarlem is absoluut een aanrader, en ik ben al aan het doorsparen voor mijn bikinilijn

 6. L. Van den Berg zegt:

  Schimmelnagels
  Bij Sonja geweest voor behandeling schimmelnagels. Na jaren de nagels ingesmeerd te hebben met allerlei smeerseltjes van de pedicure, natuurwinkel en drogist uiteindelijk medisch centrum gebeld.

  ik kwam bij Sonja terecht en na 4 behandelingen met de laser is de schimmel dood! Nu nog uitgroeien.

  Fantastisch geholpen door Sonja, echt een schat.

  Ik raad het iedereen aan want al die zalfjes en thuishulpmiddeltjes helpen toch niet en in de loop der jaren heb ik hieraan toch wel geld uitgegeven.

  Dan kan je beter meteen je nagels laten laseren. Echt een aanrader!

  groet, Liesbeth

 7. Esther Weijers zegt:

  schimmelnagels/kalknagels
  Na ruim 3 jaar lang te lopen modderen met smeerseltjes, olien en dingen van de dokter begonnen aan de laserbehandelingen om van mijn probleemnagels af te komen. De standaard is 3 behandelingen maar ik heb er 6 gehad want ze waren niet tevreden en dat voor de prijs van 3 behandelingen. Ik hoefde dus niet extra te betalen SUPER. Ik ben heel erg tevreden met het resultaat want ik heb in jaren niet zulke mooie nagels gehad. Als ik nu iemand hoor over schimmel- of kalknagels dan vertel ik gelijk mijn laser ervaring want ik kan het iedereen aanraden. Dames bedankt voor het resultaat. Groetjes Esther.

 8. van plateringen zegt:

  voor de behandeling van de nagels ben ik naar MLC gegaan.

  De dames zijn zijn vriendeijk en heel proffesioneel! Ik heb zeer goede adviezen gekregen hoe ik mijn nagels thuis moet behandelen. Het is echt een aanrader,de dames weten wat ze doen en waar ze het over hebben.

  Sonja heeft zelfs kosteloos een nagel voor mij gerepareerd zodat ik die kon lakken! Echt TOP!!!!

 9. naomi zegt:

  Beste meide,

  Wat ben ik blij dat ik 6 maandengeleden de stap heb gezet om naar jullie centrum te komen.

  Het resultaat is zo mooi geworden mijn nagels zijn bijna helemaal gezond uit geroeid.

  Ik vond de behandeling wel een beetje pijnlijk maar nu kan ik zeggen zeker de moeite waard.

  Super bedank en groetjes van een tevrede client

 10. Bianca Zwikker zegt:

  Sonja en Angela van mlc zijn echt 2 toppers.

  Na jaren lang gerommeld te hebben met mijn kalk nagels bij verschillende pedicuren hebben Sonja en Angela mij over de drempel getrokken en met gerustellende, goede informatie, uitleg en kunde ervoor gezorgd dat mijn nagels weer mooi zijn. Zelfs mijn ingroei van mijn nagels zijn daardoor ook zo goed als verdwenen.

  Mijn nagels groeien niet zo snel maar, je ziet dat de nieuwe groei zo mooi wordt. Ik loop sinds jaren weer met open schoenen en slippers.

  Nu dit zo goed is gegaan ben ik er ook voor gegaan om mijn oksel en bikini lijn te laten behandelen.

  Ik ben nu al blij en hoef me na 4 behandelingen al bijna niet meer te scheren. Geen last meer van ingroei haartjes, rode bultjes en alle andere narigheid wanneer je haartjes weer gaan groeien.

  Ik raad het iedereen aan die daar last van

 11. Anoniem zegt:

  Boxershort behandeling/oksels
  De 1e behandeling van de zes achter de rug en het is allemaal meegevallen. Bij Angela kan je merken dat zj een gedegen medische achtergrond heeft genoten en een professionele instelling heeft.

  Tijdens de behandeling heb ik mij geen moment ongemakkelijk gevoeld en zij ging in een rap tempo door en waarbij de laser zijn werk deed zonder dat je er veel last of pijn van had.

  Bij de erg gevoelige gebieden werd de laser iets minder sterk gezet en voordat je er erg in had, was het al gedaan.

  De resultaten zijn nu al duidelijk merkbaar.

  Kortom een aanrader die op dit gebied

 12. Renee zegt:

  Heb met een groupon mijn oksels laten laseren, dit is zeer professioneel gedaan. Beide dames zijn zeer vriendelijk en snel. Ik had een bon voor 6 behandelingen, want dit zou genoeg moeten zijn. Helaas was het niet genoeg en had ik nog een paar behandelingen nodig, dit is toen als garantie gratis gedaan. Ik zou deze salon aan iedereen aanbevelen!

 13. Margreet zegt:

  Kalknagels / laserontharing

  Na het nodige onderzoek op internet besloot ik vorig jaar mijn kalknagels te laten laseren bij MLC. Zowel Angela als Sonja hebben mij behandeld en beide dames zijn zeer kundig en geven goede adviezen. Bij de eerste controle was Angela niet helemaal tevreden en werden enkele nagels – zonder meerkosten – opnieuw gelaserd. Volgende week is de tweede controle en ik zie al veel verbetering. Je moet geduld hebben, maar je geduld wordt zeker beloond.

  Door de goede ervaringen met mijn nagels besloot ik ook om laserontharingen van oksels, onderarmen en onderbenen te doen. De resultaten zijn verbluffend. Al na de 1e behandeling zijn de okselharen niet meer teruggekomen en ook de andere delen reageren erg goed. Voor je het weet is de behandeling voorbij en is het de zgn. “speldenprikjes” waard geweest.

  Ik beveel MLC van harte aan bij iedereen. Twijfel niet en doe het gewoon!

 14. Sanne zegt:

  Net het hele traject doorlopen van de laser ontharing. Ik ben enorm tevreden, het resultaat overtreft mijn verwachting. Het ontharen met laser i.p.v. IPL was een goede keus!

  De kliniek is erg schoon en netjes, alles erg professioneel. Kortom; dames bedankt voor jullie service!

  En voor de twijfelaars: gewoon doen!

 15. Anoniem zegt:

  Huidverjonging ND Yet Laser
  5 behandelingen (elke 2 weken, kuurvorm)genomen voor gelaat en hals. Wat een uitvinding, deze lasertechniek. Mensen om mij heen vinden mij er frisser, getinter (terwijl ik amper in de zon gelegen heb) en uitgeruster uitzien. Ik straal meer. Ik zie het zelf ook ! Goede service, prettige sfeer, veel is mogelijk en bespreekbarar. Ik ben uiterst tevreden en ben voornemens meerdere behandelingen daar af te nemen.

 16. Monique Levels zegt:

  Feedback op internet is niet echt mijn ding maar in deze ben ik zo enthousiast dat ik het laseren van schimmel/kalknagels van harte wil aanbevelen.Mijn nagels waren een obsessie maar de behandeling met medicijnen vond ik zo drastisch – deze kunnen de lever aantasten – dat ik dacht dat er nog maar één oplossing was, lakken. Toen ik in de advertentie van het Medisch Lasercentrum las dat dit te verhelpen is met een lasterbehandeling dacht ik baat het niet dan schaadt het niet.Vandaag mijn laatste behandeling gehad en ik ben zo gelukkig met het eindresultaat. Ik heb weer prachtige witte nagels en kan weer, zonder te lakken, open schoenen dragen.Alhoewel niet geheel pijnloos beveel ik deze behandeling van harte aan!

 17. Jan Offerman zegt:

  Kreeg diagnose kalknagels van de huisarts. Tevens een keuze, of 3 maanden anti-schimmel medicijnen slikken of de nagel operatief verwijderen….

  Ik kreeg alternatief aangeboden van mijn vriendin, laserbehandeling! Perfect, 3 vrijwel pijnloze behandelingen, 1 nacontrole en nu nog even uitgroeien en ik het weer een gezonde nagel voor de zomer!

  Aanrader dus! Jan

 18. Van Plateringen zegt:

  Ik heb last van hardnekkige kalknagels, samen met Sonja heb ik besproken wat ik nog beter kon doen om er vanaf te komen.. Ik kreeg hele goed tips oa om na elke douchebeurt de vloer te sprayen met een antischimmel spray ( want dat deed ik voorheen niet). Ik vind het super dat iemand zo aktief meedenkt met de klant om je zo verder te helpen. Ik ben zeer tevreden over de behandeling, klantvriendelijkheid en de proactieve opstelling van MLC Haarlem naar klanten toe. Ik raad het iedereen aan!

 19. Gini Jolink zegt:

  Laseren schimmelnagel
  Na alles gesmeerd te hebben wat er te smeren viel, uiteindelijk bij het Lasercentrum Haarlem terechtgekomen om mijn schimmelnagel te laten laseren. Uiterst vriendelijke dames met duidelijke uitleg wat er allemaal bij komt kijken. Want het is natuurlijk niet alleen laseren, ook hygiëne is zeer belangrijk. Maar als je alles netjes volgt volgens de voorschriften, dan is het resultaat fantastisch!

 20. Mildred van seggelen zegt:

  Ik ben ontzettend fijn te woord gestaan en goede uitleg gehad over de behandelingen. Fijn dat er injectables zijn dat ga ik zeker een keer proberen Erg professioneel en de zaak is heel schoon dat vind ik erg belangrijk. Kortom een aanbeveling

  • Tilly de Weerdt zegt:

   Ik heb 5 behandelingen met de laser gehad voor huidverbetering.
   Al vanaf de eerste keer voelde het direct goed.
   snel geholpen en een goede uitleg.
   Mijn huid heeft echt een opkikker gehad.
   Ga zeker weer terug .
   De sfeer is goed en de salon ziet er mooi en verzorgd uit.
   Dikke 10!!!!

 21. Monique zegt:

  Heb afgelopen zomer een kalknagelbehandeling ondergaan ivm aangetaste teennagels. Ik had al van alles geprobeerd, van huismiddeltjes zoals natuurazijn tot dure producten uit de pedicuresalon. De behandeling was vakkundig en vlot, niet geheel pijnloos helaas maar goed te doorstaan. Het resultaat wordt langzaam zichtbaar. Geduld is belangrijk want de kalknagel moet uitgroeien. Het is nu januari en de kalknagels zijn nu voor de helft uitgegroeid. Van de zomer kan ik eindelijk weer open schoenen aan en mijn teennagels lakken!
  Hartelijk dank dames van Medisch laser Centrum!

 22. Yvonne Mooij zegt:

  Bij MLC heb ik mijn kalknagels laten behandelen. Gelijk bij binnenkomst werd ik al vriendelijk ontvangen. Ik heb goed advies ontvangen en ben erg tevreden over de behandelingen en het resultaat! Hartelijk bedankt!

 23. Dirk swart zegt:

  Als instructeur van gevecht sporten vind ik het belangrijk dat je voeten er representatief uitzien. Helaas is de douche en de sportmat van de sportschool een bron van bacteriën die zich gemakkelijk verspreiden. Zo ook ik liep al enkele jaren met kalknagels en veel middeltjes en smeerseltjes geprobeerd want niets scheen te werken. In mijn zoektocht naar een oplossing ben ik bij het Lasercentrum Haarlem uitgekomen. Na drie korte sessies met veel informatie en handige tips ben ik van mijn vieze nagels af. Ik heb een positieve en plezierige ervaring. De dames werken professioneel en hygiënisch. Had ik dit maar eerder geweten dat het zo gemakkelijk was om ervan te komen. Dank jullie wel. Groetjes Dirk

 24. Roveda van moorselaar zegt:

  Ik heb een PlexR behandeling ondergaan voor overhangende oogleden en kraaiepootjes.
  Een verbluffend eindresultaat!(zie foto’s op de fb site van MLC)
  Het gebied rondom de ogen werd verdoofd met zalf,waardoor de behandeling niet geheel pijnloos was maar zeker goed te doen.
  Goede informatie vooraf en na de behandeling een duidelijk formulier meegekregen hoe na te behandelen.
  Zeer tevreden met het eindresultaat,ik zou iedereen die overweegt de oogleden te laten doen de PlexR behandeling aanraden

  Bedankt team MLC,
  Tot ziens!
  Roveda

 25. Judith zegt:

  Jaren geleden heb ik een ooglidcorrectie laten uitvoeren, door middel van de welbekende snij-methode. Door de loop der jaren heen, waren mijn oogleden weer gaan hangen, met als gevolg een continue gevoel van moe zijn. Dus de hoogste tijd om er weer iets aan te laten doen, maar mijn budget was nog niet toereikend om het te laten uitvoeren, dus nog even door sparen. Toen hoorde ik via, via van de nieuwe PLEXR methode en de gunstige prijs die hieraan verbonden was. In eerste instantie was ik sceptisch, maar heb in verband met het kostenplaatje, toch een afspraak gemaakt. Ik kon al op korte termijn worden behandeld en dat vond ik prettig.
  De behandeling viel mij mee (voelde wel soort van prikjes), maar dit was te doen. De herstelperiode had ik op voorhand een beetje onderschat. Ik heb een week nodig gehad om te herstellen. De eerste en twee dag na de behandeling waren mijn ogen behoorlijk gezwollen. Het eindresultaat mag er zijn en die week van herstel is het me dubbel en dwars waard geweest. Ik heb geen vermoeide ogen meer en ik kijk weer met een open blik de wereld in. Zelfs mijn mannelijke collega’s valt het op dat mijn gezichtsuitdrukking anders is en dat wil wel wat zeggen, haha. Bedankt dames voor het fantastische resultaat.

 26. Sabine zegt:

  Na ruim een jaar rond gelopen met een kalknagel, uiteindelijk de stap naar medischlasercentrum genomen. Had ik achteraf veel eerder moeten doen,al die dure middeltjes helpen niet.Voor dat geld kan je beter meteen je kalknagel laten laseren, ik ben echt zeer tevreden over het resultaat. Mijn nagel ziet er na 3 keer laseren al goed uit, het advies en deskundigheid is super goed. Ik wacht de volgende keer nooit meer zo lang, ga meteen naar medischlasercentrum te Haarlem. Bedankt Angela!

 27. Ellen de J zegt:

  Vandaag mijn laatste behandeling gehad voor de bikinilijn. Had al eerder mijn oksels laten doen door Angela en haar collega dus had er alle vertrouwen in dat het met de bikinilijn ook goed zou komen! Ben zeer tevreden!
  Vriendelijke en professionele benadering!

  Ik kan het Medisch Laser Center absoluut aanraden!

  Angela, dank je wel!

  Ellen

 28. Charlotte zegt:

  Top service! Ik ben super tevreden over het resultaat! Medisch laser centrum is een aanrader.

 29. Iris zegt:

  Al op jonge leeftijd kreeg ik te maken met kalknagels. Na jaren heb ik besloten om een de kalknagels te laten laseren en wat ben ik hier bij mee! Na 5 behandelingen zijn mijn nagels weer helemaal gezond, iets wat ik van te voren niet had verwacht na alle zalfjes die ik al had geprobeerd. Deskundig advies en verzorging gekregen!

Reacties zijn gesloten.