Welkom bij MLC Haarlem

Het MLC-Haarlem is specialist op het gebied van permanente ontharing door toepassing van lasertechniek. Ons deskundige team specialist Angela Durge beschikt over meer dan een decennia ervaring in cosmetische behandelingen, waaronder het definitief ontharen met behulp van lasertechniek. Sonja Venema van Leuven heeft haar opleiding in februari 2013 afgerond,en Sonja is nagelstyliste sinds 2007.

Laserontharing is een veilige en unieke methode voor zowel vrouwen als mannen om definitief ongewenste haargroei te verwijderen. Het MLC-Haarlem garandeert na het voltooien van de behandelcyclus dat de haarwortels definitief zijn verwijderd, waardoor geheel zonder risico de kans op haargroei permanent is gestopt.

Het Medisch Lasercentrum Haarlem is uitgerust met de GentleLASE PRO, de nieuwste medische behandelmethode waardoor de ontharingsbehandeling minder gevoelig en vele voordelen biedt ten opzichte van traditionele methoden. Hierdoor onderscheidt het Medisch Lasercentrum Haarlem zich van reguliere schoonheidssalons in haar regio.